Αγορές 

Σε όποιο μέρος της γης και αν βρεθούμε, πάντα θα αναζητούμε πράγματα που το χαρακτηρίζουν για να αγοράσουμε, είτε για εμάς, είτε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στην Ιρλανδία θα βρείτε αρκετά παραδοσιακά προϊόντα όπως ουίσκι, μάλλινα, cd με εξαιρετική κέλτικη μουσική κ.α.

Πουλόβερ Άραν (Aran Jumper)

Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας πλεκτά από μαλλί προβάτου, όπου παράγονταν στα νησιά Άραν, στο δυτικό κομμάτι της Ιρλανδίας. Τα πουλόβερ των ψαράδων, όπως τα αποκαλούν, έχουν καταπληκτική υφή. Πλεγμένα με σύνθετα σχέδια και κοτσίδες σε όλο το μπροστινό και πίσω μέρος, αλλά και στα μανίκια.

This file is licensed under the Creative Commons Attribution 2.0 Generic license. 

Ιρλανδέζικο Ουίσκι 

Το ουίσκι είναι ο βασιλιάς των αποσταγμάτων, καθώς έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και αφού βρίσκεστε στην χώρα που το παρήγαγε πρώτη, αξίζει να αγοράσετε τουλάχιστον ένα μπουκάλι. Η ονομασία του προέρχεται από την Κέλτικη γλώσσα (Uisge Beatha), που σημαίνει "νερό της ζωής". Μερικές από τις μάρκες που θα βρείτε στο νησί είναι το Jameson, το Powers, το Teeling, το Bushmills, και το Tullamore D.E.W.

Σουβενίρ από την ζυθοποιία Guinness

Ένα από τα σήματα κατατεθέν της Ιρλανδίας είναι και η μπύρα Guinness, οπότε αν θέλετε να έχετε κάτι να σας θυμίζει την Ιρλανδία μπορείτε να αγοράσετε μερικά από τα προϊόντα που προσφέρει η boutique που βρίσκεται μέσα στην Guinness Storehouse. Θα βρείτε αρκετά καλής ποιότητας t-shirt, coasters, magnets και πολλά ακόμη προϊόντα. 

Προϊόντα με το Ιρλανδικό τριφύλλι

Το τριφύλλι θεωρείται παγκοσμίως σύμβολο καλής τύχης και κατέχει ιδιαίτερη θέση στην Κέλτικη κουλτούρα. Για αυτό το λόγο θα το βρείτε παντού και σε πολλές μορφές στα καταστήματα της χώρας.